Debiteurenbeheer

Het goed uitvoeren van uw debiteurenbeheer is een tijdrovende en verantwoordelijke klus. Wij nemen de werkzaamheden graag van uw over. Wij zijn resultaatgericht en u kunt onze inspanningen op ieder moment van de dag online volgen. Debiteurenbeheer kan;

  1. uit naam van uw bedrijf of
  2. uit naam van SAS Pro Incasso  uitgevoerd worden

1) Wij kunnen uw debiteurenbeheer van A tot Z vanuit uw naam verzorgen: van de eerste factuur tot aan het incassotraject. Of slechts delen van het traject. Wij sturen brieven met uw eigen huisstijl en introduceren ons tijdens telefonische gesprekken als een medewerker van uw bedrijf. Deze manier van werken is geschikt wanneer u uw relaties duidelijk maar met een zachte hand wilt wijzen op het overschrijden van termijnen. U bepaalt zelf welke acties wij ondernemen. Wilt u enkel een telefonische benadering? Dat is mogelijk. Wilt u alleen schriftelijk communiceren? Ook dat kan zo vaak u wilt. U kunt zelf aangeven op welke wijze dat dient te gebeuren (mail, post, koerier, etc.). Debiteurenbeheer is altijd maatwerk. Wij handelen uit uw naam, dus wij vinden het van groot belang dat ons traject naadloos aansluit op uw beleid en op uw debiteuren.

 

Wij vertellen u graag meer over onze (transparante) werkwijze.

 

2) U kunt ervoor kiezen om ons uit naam van SAS Pro Incasso & Creditmanagement uw debiteurenbeheer uit te laten voeren. Het voordeel hiervan is dat ‘vreemde ogen dwingen’. Een prettige bijkomstigheid is dat u er geen sores van heeft, want SAS Pro houdt u bij problemen/disputen buiten beeld. Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag over onze werkwijze en laten u zien hoe het herinneringstraject er uit ziet. Wij zijn transparant en werken flexibel. U kunt zelf het aantal acties en de wijze van benaderen bepalen.

 

SAS Pro Incasso & Creditmanagement:

  • bewaakt resultaten
  • verstrekt gewenste rapportages
  • timmert verplichtingen die de Wet Normering Buitengerechtelijke Incassokosten (WIK) oplegt dicht
  • mocht een vordering niet betaald zijn, deze automatisch overdragen naar het incassotraject zodat u er geen omkijken naar heeft

SAS Pro is al jarenlang de betrouwbare partner op het gebied van incasso en creditmanagement.
Wij zijn resultaatgericht, transparant en bieden maatwerk. Wij kijken graag wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

 

T 0320-258117 / Contactformulier / E-mail ons / www.saspro.nl